CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

  kontakt@marikroghus.no

ER DU LEI AV Å VÆRE UTSLITT ETTER JOBB, OG å måtte PLANLEGGE MIDDAGER?

VÅRT NYE SPIRALHEFTE ER FOR DEG SOM ØNSKER MER ENERGI, BEDRE SELVTILLIT OG EN GOD FØLELSE AV EGET SPEILBILDE! 

  Husk LYD!

Sikre deg "Fatburn Fix - The Book 2022" som leveres i din postkasse i starten av august! Akkurat nå får du også utrolige bonuser inkludert:

- FerieFatburn Xpress på PDF - vi gir deg et minikurs med ALLE tips og triks du trenger for å ha energi og selvtillit i sommer!

- 13 digge oppskrifter på ISKREM på PDF - som kan nytes med god samvittighet, yes please!

- 10 forfriskende sommerdrinker på PDF - både med og uten alkohol!

- Vår superpopulære solguide på PDF - perfekt nå som solen begynner å bli sterk!

Tilbudet utløper mandag 4.juli.

1
DIN INFORMASJON
Ditt navn og e-post:
2
FULLFØR ORDRE:
Din betalingsinformasjon:
FRAKT
Ved å handle, og legge igjen din e-post adresse her, er du sikret av vårt personvern, samt godtar å motta e-poster fra oss som du når som helst kan avmelde deg. Betalingen din er sikret via Stripe.

Sikre deg "Fatburn Fix - The Book 2022" som leveres i din postkasse i starten av august! Akkurat nå får du også utrolige bonuser inkludert:

- FerieFatburn Xpress på PDF - vi gir deg et minikurs med ALLE tips og triks du trenger for å ha energi og selvtillit i sommer!

- 13 digge oppskrifter på ISKREM på PDF - som kan nytes med god samvittighet, yes please!

- 10 forfriskende sommerdrinker på PDF - både med og uten alkohol!

- Vår superpopulære solguide på PDF - perfekt nå som solen begynner å bli sterk!

Tilbudet utløper mandag 4.juli.

Etter å ha analysert all feedback fra de 5000 kvinnene som kjøpte vårt første spiralhefte, har vi laget et nytt & bedre hefte som vil hjelpe deg med å gå ned de ekstra kiloene så du kan føle deg mer attraktiv og selvsikker i din egen kropp. 

Med over 100 helt nye oppskrifter som er familievennlige, supergode og sist men ikke minst lette & billige, så vi er helt sikre på at du vil oppleve en enkel og stressfri hverdag med raske resultater. 

Oppskriftene er nå enda enklere å følge og passer alle kvinner med en hektisk hverdag. Maten vil hjelpe deg med å føle deg sunnere fra innsiden og ut. Du vil få mye mer energi og vil føle deg mer selvsikker i egen kropp.

Hvis du er på utkikk etter oppskrifter som vil gi deg både raske OG langvarige resultater uten å føle deg demotivert, stresset og sulten, så er denne for deg!

For kun en begrenset tid kan du nå få vårt nyeste hefte “The Fatburn Fix the book” med over 100 digge oppskrifter. Heftet er i et A5 format med spiralrygg! Prisen er kun 349,- inkludert frakt!

SE RESULTATENE TIL NOEN AV VÅRE KUNDER!

Den harde, kalde sannheten

Den harde, kalde sannheten

Vi har blitt fortalt at man må telle kalorier, spise balansert og trene for å gå ned i vekt. 

Å telle kalorier vil kunne føre til at du mister vekt på kort sikt, men på lang sikt vil vektnedgangen stanse og metabolismen gå ned. Kroppen din vil befinne seg i en kronisk stresset tilstand, og dermed nedregulere energien den bruker på andre viktige prosesser, for å konservere energi til de mer livsviktige funksjonene sine. Kroppen din vil rett og slett nedprioritere for eksempel god fordøyelse og optimalt opptak av næringsstoffer, fordi den er for opptatt med å holde deg i live. Dette kan føre til nedsatt energi og humør, sterk sult, søtsug, kalde føtter og hender, tørr hud, pistrete hår og negler, og andre ugunstige symptomer.

Denne metoden er ikke bærekraftig og det er ikke metoden å bruke hvis du ønsker å oppnå en god helse, som til slutt burde være det overordnede målet. Så hvis det ikke er mengden energi som er viktig å ta hensyn til, hvis man ønsker å gå ned i vekt og forebygge sykdom, hva er det da? Vel, kvaliteten på maten er først og fremst viktigere enn kvantiteten. Hva du spiser er mye viktigere å fokusere på fremfor hvor mye. Jeg mener det er viktig å være informert, men samtidig være fleksibel slik at du ikke blir din egen tyrann. Å skulle gi deg selv dårlig samvittighet, eller kanskje til og med straffe deg selv, hvis du velger å kose deg med et stykke kake på bursdagen til barnet ditt, skaper ikke et miljø for en god helse å utarte seg. Det skaper bare mye stress.

Derfor har vi laget dette heftet for å hjelpe deg med å nå dine mål på en balansert, sunn, næringsrikt og bra måte - uten stress, dårlig samvittighet, sult og lite energi.

Hvem er jeg?

Hvem er jeg?

Mitt navn er Mari Mundal Krogshus og min reise startet for 12 år siden. Imens jeg studerte til en bachelor i ernæring gjorde jeg noe du kanskje ikke så komme. 
Jeg jobbet med slankepiller.
SLANKEPILLER?
Ja. 
I et stort dansk firma med tusenvis av kunder over hele verden produserte jeg slankepiller av grønn kaffe ekstrakt sammen med en bok om livsstilsendring; både kosthold og trening.
Etter 3 år hadde jeg sett nok. 
Lært nok også, ikke minst.
Jeg skulle ALDRI jobbe med "juks" igjen.
For det var ikke bare slankepillene jeg så var juks.
Det var også det jeg lærte på skolen.
Det var ikke bare utdatert, men "betalt" vitenskap.  
Vitenskap som nå har bidratt til at 1 million nordmenn har fedme, og skylder på egen "selvdisiplin".
Etter 12 års research og over 90 000 kunder vil jeg være beæret over å levere deg ikke bare helse i form av raske, synlige og merkbare resultater, men også en helse som FØLES bra. 
Som er bærekraftig, familievennlig og langvarig.

"The Fatburn Fix the book” er resultatet av 12 år med research innenfor dette feltet slik at du kan dra nytte av mine erfaringer, min kunnskap og mine råd.  

Se hva andre sier om boken...

"Synes det er digg at:
-jeg ikke føler meg så oppblåst 
-kroppen min er i stadig forandring
-uteklærne passer på jobb
-jeg har mindre vann i kroppen
-jeg har mer energi
-jeg kan spise god mat hver dag med god samvittighet
-jeg har ferdige oppskrifter
-jeg kan handle uten å være flau over noe av innholdet i handlevogna
-jeg har et bedre syn på meg selv og kroppen min
-fordøyelsen fungerer bedre
-jeg er mett og har null søtsug
-jeg har bedre søvn
…listen kunne vært lenger, men poenget er at jeg er veldig fornøyd!
- Toril Sand.
"Fy søren så glad jeg er for at 2019 ble det året jeg investerte i egen helse!! Evig takknemlig for kursene og veiledningen underveis fra Mari Krogshus og resten av teamet hennes! Gleder meg til å se hva årene kan bringe med fokus på rett ernæring, trening og helse!"
- Karina Håland.
"Snart er mine 4 uker over, men egentlig så er det bare en begynnelse. For et fantastisk opplegg, team, medlemmer, inspirasjon og støtte! Disse 4 ukene har gått fort, jeg har ikke en eneste gang gått sulten, har spist så utrolig mye god BRA mat! Jeg har tillatt meg lørdagsgodt hver lørdag og selv med det har jeg gått inn en haug med cm, 2 kg og har det så godt med meg selv. Reisen fortsetter, jeg har bestemt meg for at dette er min livsstilsendring og jeg ELSKER det og jeg ELSKER all den gode maten.
Takk til TEAM MARI!! Takk for at dere deler, takk for livesendinger dere gir oss og ny god kunnskap og forståelse."
 - Carina Fossedal.

Advarsel!!

Helserådgivere vil gi deg helt andre råd enn meg..

De har kanskje fortalt deg at om du vil gå ned i vekt må du gjøre disse tingene..

1. Spise mindre (Kalorier inn minus kalorier ut)

2. Trene mer (For å få kroppen til å forbrenne mer kalorier)

3. Ha et balansert og sunt kosthold (med lite fett og sukkerfritt)

Men de kan ikke gi en forklaring på hvorfor 99% sliter med å gå ned i vekt.

Hva er annerledes med dette hefte?

Hva er annerledes med denne boken?

Det finnes utallige kokebøker for vektnedgang, helse og fitness på markedet, med de aller færreste er basert på den oppdaterte vitenskapen. Dette heftet inneholder ren, naturlig, sunn og næringsrik mat - og ikke minst digg mat. Maten og rådene er basert på forskning. Etter å ha gjennomgått over 500 av verdens største studier på helse og ernæring og med erfaringen fra å ha hjulpet over 90 000 kvinner, kan jeg trygt si at jeg kan hjelpe deg. 

Jeg vil lære deg å oppnå dine mål uten å telle kalorier, uten å spise kjedelig mat og uten å gå rundt sulten.

Det fungerer ikke i dagens samfunn. Vi trenger energi og helse for å fungere. 

Og du skal definitivt ikke slutte å spise dessert

Vi har tatt til oss tilbakemelding fra kvinner akkurat som DEG og brukt det til å skape en ny og bedre versjon av vårt spiralhefte, med over 100 nye oppskrifter som er familievennlige, gode og viktigst, enkle å lage. 

Dette heftet er laget for travle kvinner som ikke har tid til å bruke flere timer på kjøkkenet for å forberede mat eller timesvis på treningssenteret hver dag. 

Dette Heftet Gjør Alt Dette For Deg!

Dette heftet gjør alt dette for deg!

Det vil gi deg alle verktøyene du trenger for å nå dine mål. Ingen kaloritelling, ingen veiing av mat ingen treningsøkter og ingen kjedelige oppskrifter. 

Mat og oppskrifter som er GODE, enkle å lage, med EKTE mat, som gjør deg mett, gir deg energi og gjør så du ikke går fysen med søtsug! Ingrediensene får du tak i på nærbutikken din!

En plan tilpasset et hektisk liv: vi vet at du har et liv, og at dette livet ikke handler om verken mat eller trening. Med oss får du resultater med verktøy og vaner som FAKTISK er gjennomførbare, i DIN hverdag. 

En løsning basert på de to viktigste faktorene for at du kommer i mål; vitenskap og praktiske løsninger som lar seg gjøre. Vi holder oss hele tiden oppdatert på hva de siste 50 års vitenskap viser oss er det beste for nettopp, menneskekroppen. I et samfunn hvor vi er sykere av livsstilssykdommer enn noensinne, og har lært det samme gjeldende ernæring fra myndighetene siden 80-tallet. 

Hva får jeg i spiralheftet?:

 • 120 Nye oppskrifter fra 2022 - Alle er nøye utvalgt fra vår revolusjonerende kurs The Fatburn Fix 2022 og Fatburn Summer 2022. (Verdi: 1290,-)
 • FerieFatburn Xpress - på PDF (Verdi: 390,-)
 • 13 superdigge oppskrifter på hjemmelaget iskrem - på PDF (Verdi: 290,-)
 • 10 forfriskende drinker, både med og uten alkohol - på PDF (Verdi: 290,-)
 • Vår superpopulære solguide, perfekt nå som solen begynner å bli sterk! - på PDF
  (Verdi: 490,-)

Total Pris: 2750,-

IDAG: 349,-!

Noe av det du kan vente deg...

Hvem passer denne maten for?

 • Deg som har opplevd økt livvidde den siste tiden, eller årene
 • Deg som ønsker å gå ned i vekt, og skylder på deg selv for at du ikke er kommet i mål....
 • Deg som føler at du trenger noe søtt etter hvert måltid
 • ​Deg som ELSKER mat, men ikke nødvendigvis elsker å stå timesvis på kjøkkenet.
 • ​Deg som har en TRAVEL hverdag!
 • Deg som ikke gidder å bruke tid på slanking, veiing av mat eller følge kompliserte oppskrifter
 • ​Deg som har dårlig energi om ettermiddagene

HER KAN DU LESE HVA ANDRE SIER OM OSS!

Dette er så mye mer enn bare noen sunne oppskrifter...

Vi har laget dette heftet med DEG i tankene fordi vi vet hvordan det føles å slite med å gå ned i vekt, kjempe mot cravings og føle seg sulten hele tiden! Vi er her for å støtte deg hele veien.

Jeg gleder meg til du skal prøve disse oppskriftene.

Jeg vet at dette heftet vil forandre livet ditt fordi jeg har sett det skje for så mange av kundene våre!

Husk at gode vaner tar tid, men vi hjelper deg med å endre og danne vaner som gjør det enkelt og oppnåelig!

Dette heftet vil gi deg mer enn bare oppskrifter. Det er en livsstil som vil forvandle kropp, sinn og sjel!

Så hvis du ønsker å se resultater uten å føle at du går på diett og øker energien din i prosessen, så er dette perfekt for deg!

Stor klem,

Mari KrogshusHar du noen spørsmål?

Har du fortsatt spørsmål?

Vi har svarene!

Vi har svarene!

Du har kanskje noen spørsmål?

Ikke noe problem! Vi hjelper deg gjerne.

Vi svarer deg innen 24 timer eller mindre!

Dette er et fysisk produkt - for deg som bestilte før 21.juni vil du motta spiralheftet i slutten av juni/starten av juli.

Bestillinger gjort etter 21.juni vil bli sendt til deg i slutten av juli/starten av august på grunn av fellesferien.CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Kjøpsbetingelser

2022 All Rights Reserved, Mari Krogshus
Dronning Eufemias gate 16, 0191 Oslo

kontakt@marikrogshus.no