Lite energi? Søtsug?
For mange kilo?
Økt livvidde?
Har du prøvd og prøvd og gjort "som du skal", uten resultater?
Eller enda verre, hatt det forferdelig for å prøve å komme til mål, med kaloritelling, sult og mangel på energi?

VI lar 2020 være 2020 og starter på NYTT i 2021 med bedre seltillit, mer energi og bedre helse!

Etter 55 000 kunder og 11 års research på faget helse og ernæring, så VET vi hva som fungerer. Derfor garanterer vi deg en bedre helse, mindre fett på kroppen og mer energi. 

Vi gir deg nå muligheten til å forhåndsbestille helseløsningen #PROSJEKT2021!
Oppstart 4.januar 2021!
Du betaler kun 299,- (engangsbeløp!),
verdier for over 15 000,-!
Resultater eller pengene tilbake!

1
Din informasjon
Navn og e-post adresse:
2
FULLFØR ORDRE:
Din betalingsinformasjon:

* Denotes mandatory fields

Shipping
Ved å handle, og legge igjen din e-post adresse her, er du sikret av vårt personvern, samt godtar å motta e-poster fra oss som du når som helst kan avmelde deg. Betalingen din er sikret via Stripe.
"På disse 11 månedene har jeg gått ned 48,5 cm på hele kroppen og 18 kg!"
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
Thorhild rambøll nilsen
"Jeg føler meg bedre, penere, har mer selvtillit, energi, overskudd, sterkere både psykisk og fyskisk. Det har gjort mye for psyken min.

Jeg kommer aldri til å gå tilbake til gamle vaner, det har endret meg for alltid."
Stine Langfjell

de fem vanligste feilene vi ser når norske kvinner prøver å gå ned i vekt!

"Det er samme hva jeg spiser så lenge jeg inntar færre kalorier enn jeg bruker!"
FEIL.
Det er ikke samme hva du spiser, og de forskjellige kildene til kalorier; karbohydrater, fett, proteiner og alkohol har veldig ulik respons på kroppen.
Grunnen til at denne modellen ofte ikke fungerer er fordi folk tror de kan fortsette å spise sjokolade og potetgull så lenge de holder seg innenfor “mengden kalorier per dag”.
Jeg har lyst til å forklare deg hvorfor et kosthold som inneholder mye karbohydrater vil gjøre vektnedgang veldig vanskelig for deg. Dette er modellen vi blir solgt av helsevesenet vårt.
For å forklare hvorfor denne modellen ikke er bærekraftig ønsker jeg å starte med et eksempel som kan virke ute av kontekst, men bare hold med meg.
Kroppens selvregulerende mekanisme .
Hvis du er tørst, vet du akkurat hvor mye vann du trenger å drikke for å slukke den tørsten? Nei, du drikker vann til kroppen sier stopp, og så vil tørsten gå bort. Dette er fordi kroppen din er veldig flink til å regulere hvor mye vann den trenger.
Alt som er essensielt for menneskekroppen for at den skal fungere bra, og ikke bli syk og dø blir regulert av noe som kalles en “negativ feedback-loop” og fungerer slik: Vannet skaper en hormonell respons i kroppen som sender en beskjed til hjernen om at den har fått nok, og hjernen sier stopp.
Dette gjelder vann men også alle de “essensielle” næringsstoffene. Dette er de essensielle aminosyrene, fettsyrene, vitaminene og mineralene vi er nødt til å få i oss fra kosten, fordi kroppen ikke klarer å lage de på egenhånd.
Kroppen trenger ikke karbohydrater
Legg merke til her at jeg ikke nevnte karbohydrater. Det er fordi det ikke finnes noe som heter essensielle karbohydrater. Kroppen trenger litt karbohydrater, men det behovet klarer leveren å dekke ved å produsere dem selv.
Substanser som kroppen ikke ser på som essensielle har den ikke utviklet en slik feedback loop til, og den klarer derfor ikke å regulere inntaket på samme måte. Den har ingen måte å si “stopp” på.
Det samme gjelder alkohol. Alkohol er ikke et essensielt næringsstoff for kroppen vår, og den har derfor ikke utviklet evnen til å regulere inntaket.
Hvis du også var ung en gang har du kanskje opplevd at du kan drikke alt fra 6-12 flasker med øl på en kveld, men hvis du skulle drukket samme mengden med vann, ville du hatt problemer. 
Det samme gjelder med karbohydrater og fett/proteiner. Hvis noen setter en stor 1kg, perfekt stekt entrecote foran deg når du er sulten, så vet du ikke akkurat hvor mye du må spise - om det er 180 g eller 400 g - men på et eller annet tidspunkt kommer kroppen til å si “Stopp, jeg er mett og klarer ikke mer”.
Uansett hvor deilig og smakfull den biffen er, er det vanskelig å få i seg mer.
Det du kanskje fint vil merke er at hvis noen serverer dessert ikke lenge etter, eller du åpner en pose potetgull eller smågodt er at du kan spise dette uten å kjenne på den samme følelsen. Karbohydrater stimulerer nemlig ikke de samme metthetshormonene.
Hvis du fortsetter å spise masse karbohydrater når du prøver å gå ned i vekt vil du ikke trigge den naturlige metthets-responsen du får av å spise fett og protein, og det vil være ekstremt mye vanskeligere fordi du kommer til å gå rundt veldig sulten.
Dette er uten å nevne hvor avhengighetsskapende karbohydrater er. ..
"Om du får trent 3 ganger i uken og sykler frem og tilbake til jobb, SÅ går du ned i vekt!!"
Feil.
Dette er en mulig en av de mest skadelige mytene.
Tanken er jo at man kan “løpe av seg” den platen med melkesjokolade du spiste i går.

Det er dessverre ikke helt sånn kroppen vår fungerer
For det første har du 535 kcal i 100 g med melkesjokolade. Du er altså nødt til å jogge i 6 km eller gå en tur på 12 km for å “brenne av” de kaloriene.
Hvis du da i tillegg spiser et kosthold basert på mye enkle karbohydrater som fører til at du legger på deg, samtidig som at du stenger tilgangen til kroppsfettet ditt pga. insulin, vil du bli enda slappere, enda mer sliten, og enda mer sulten.
Dette vil igjen gjøre treningsøktene dine til en kamp, og siden du ikke vil få de resultatene du ønsker følger det med en god dose skuffelse, dårlig selvfølelse, mangel på motivasjon osv.

Kroppen din kommer også til å være ganske stresset fra før, fordi den ikke får nok energi, så med det ekstra stresset en treningsøkt påfører er dette en oppskrift til katastrofe og utbrenthet.

"Du må velge en salat, baguett eller en brødskive fremfor et stort varmt måltid."
Feil.
Dette er en myte som nok en gang ikke tar hensyn til at kroppen responderer til hormoner.

Brød og annen mat med mye enkle og prosesserte karbohydrater skaper en rask og høy blodsukkerstigning som vil gjøre at du lagrer mye av disse kaloriene på kroppen. 
Når du har mye sukker i blodet på en gang, vil kroppen respondere med å skille ut mye insulin for å få dette sukkeret ut av blodet så fort som mulig. Mye av dette vil bli lagret i fettlageret ditt, og ettersom insulin er tilstede vil du ikke ha tilgang på dette lageret på en stund.
Kroppen vil respondere ved å skyte ut sulthormoner fordi den har en mangel på energi.
Dette er en farlig syklus man kan falle inn i og vil gjøre din vektnedgangsreise til en krig mot kroppen din.
Mat med mye enkle karbohydrater inneholder ofte også lite av den essensielle næringen kroppen trenger. Du får altså mye karbohydrater, og lite essensiell næring som kan by på næringsmangler og skape stress for kroppen.
Anti-næringsstoffer i korn har faktisk vist å hemme opptaket til en rekke livsviktige mineraler som jern, sink og magnesium.
Hvis du spiser 3 egg i stedet for den brødmaten får du masse fett og protein som vil holde deg mett i lang tid og du vil samtidig få en tilførsel av masse tilgjengelige næringsstoffer som kolin, vitamin A, vitamin D3, DHA, jern, sink ++

"Du må være forsiktig med både kjøtt og fett."
Feil.
Her må jeg dessverre fortelle deg at dette virkelig er tvert om.

Vi er blitt fortalt at mettet fett og kjøtt er grunnen til epidemien av overvekt og sykdom vi ser i samfunnet vårt i dag, men det foreligger tydelige bevis som motbeviser disse påstandene.
Disse påstandene har ingen sterkt vitenskapelig grunnlag, men er bygget på hypoteser fra 70-tallet og "dårlige" studier, såkalte observasjonsstudier. 

Du blir ikke feit av å spise fett.
Fett viser seg å faktisk være et mye mer effektivt drivstoff for kroppen å bruke(det er en grunn til at vi lagrer så mye av det) og når du spiser mer fett og mindre karbohydrater vil du redusere tilstedeværelsen av insulin i blodet, som vil åpne opp tilgangen til fettlageret ditt.
Dette gjør at sulthormonene dine stabiliseres, og ikke trenger å skrike etter “MER MAT!” hver 2-3 time.

Hvis du da velger å kutte ned kaloriene dine fra 2000 kcal til 1500 kcal, vil du enkelt kunne brenne de resterende 500 kaloriene fra fettlageret ditt uten problemer.
Du har åpnet portene til fettlageret ditt, og kroppen har tilgang på energi.
Kjøtt er den mest tilgjengelige kilden til næring vi mennesker har. Det har en perfekt balanse av de essensielle aminosyrene, fettsyrene, mineralene og vitaminene kroppen trenger for ikke bare å overleve, men for å holde seg frisk og BLOMSTRE!
Det er fordi kjøtt fra en ku er laget av de samme byggesteinene som vi mennesker er laget av.
Den store misforståelsen ser ut til å være basert på observasjonsstudier som ikke har klart å kalkulere tydelig for andre livsstilsfaktorer som spiller inn i dette bildet, f eks: hva annet spiser de som spiser mye kjøtt, og hvilken type kjøtt spiser de?
Det er STOR forskjell på rent kjøtt, og prosessert kjøtt.

Hvis mennesker som spiser 40-50% karbohydrater, er overvektige, inaktive og metabolsk usunne OG spiser kjøtt har en større risiko for dødelighet enn de som ikke spiser kjøtt; er det kjøttet eller er det en kombinasjon av mange livsstilsfaktorer?
For bare et par uker siden anerkjente The American College of Cardiology at det å minimere inntak av mettet fett ikke var forbundet med noen helsefordel(R).
Tidligere i år kom “The Nutritional Recommendation Consortium” frem til at det ikke finnes nok god vitenskap til å be folk kutte ned på rødt kjøtt av helsegrunner(R).
Nyt både baconet, smøret og biffen din med god samvittighet. Dette er de optimale byggesteinene kroppen din trenger for å fungere som den skal, med andre ord, holde deg frisk og full av energi.

"Jeg kan aldri mer drikke vin, spise kaker eller godteri!"
FEIL!
Dette er en innstilling som er med på å skape et veldig stort stress rundt mat, og vi vet alle hvor fristende de forbudte frukter blir når vi ikke lenger får lov til å spise dem.

Sannheten er at man kan faktisk ta et glass vin her og der, samt spise godis på lørdager og samtidig oppnå sitt ønskede resultat.
Den oppfatningen mange har er at de etter en utskeielse har ødelagt alt, og avslutter forsøket på den nye livsstilen i en tanke om at alt er fortapt.
De aller fleste av oss har gjort oss veldig vant med de deilige forbudte frukter, og det å aldri skulle kunne spise noe av det igjen blir veldig urealistisk.

Det er bedre å finne en sunn måte å integrere det inn i sin nye livsstil.
Når man koser seg med slike ting litt sjeldnere vil man også nyte den kosen ekstra mye.

Det er hvordan du strukturerer de 3 måltidene du spiser om dagen, 5 dager i uka som avgjør hva slags resultater man får i lengden, ikke det ene bløtkakestykke eller ølen du tar i familieselskapet.
Har du prøvd mange ulike challenges og dietter uten resultater?
Forsvinner ikke den bulende magen, den lave energien eller den lave selvfølelsen uansett hvilken trening eller diett du prøver?
Har du høyere mål for deg selv, men får ikke gjennomført?
Ønsker du noe annet med din egen kropp?
Har du lite energi til familien, barna og jobben din?
Lei av sult, kaloritelling, slankeapper, og et negativt forhold til mat?
Ønsker du en endring, men vet ikke hvor du skal starte i jungelen av informasjon?
Etter to tøffe år personlig, og året 2020, som jeg tror vi alle kan si har vært spesielt, har vi løsningen.
...på et liv uten misnøye, dårlig helse og feilinformasjon, Du skal ikke bare få løsningen på egen helse på 4 uker, men du får tilgang på informasjon du ikke har fått før.

Hvem er mari og teamet hennes?

Hvorfor kan du stole på henne?

Jeg sto en kald høstkveld på brygga i Larvik.

Året var 2012. 

Mamma gikk ut av bilen sin og så på meg som hun aldri hadde sett på meg før.
Hun så at jeg var langt nede. 
Lenger nede enn jeg hadde vært før.

Jeg satt meg inn i bilen hennes og så ut på den norske naturen.
På veien jeg hadde kjørt så uendelig mange ganger. 
Frem og tilbake til Danmark. 
I 3 år.

Og nå var det over. 

Jeg hadde lagt bak meg en bachelor i ernæring og en fulltidsjobb som produsent av både kosttilskudd og bøker for vekttap -og  helse.
Til tusenvis av kvinner i mange, mange land.

I tillegg forlot jeg livet jeg hadde hatt i Danmark i 3 år.
Huset og to hunder. 

Jeg visste der jeg satt i bilen til mamma at jeg ikke hadde noe som helst. Ingen jobb, ingen penger, ingen sted å bo.

Men jeg visste at kunnskapen min, bokstavelig talt, kunne redde liv.

Så jeg flyttet inn på barnerommet hos mamma og pappa, og startet. 

Jeg jobbet hele dagen og hele kvelden, i veldig mange år. 

Kundene ble flere og flere og flere og flere og i dag, 9 år senere er kundeantallet passert over 55 000.

Resultatene til kundene våre er et resultat av mitt evige dypdykk i ernæringsvitenskapen, som aldri stopper. 

Jobben min er å hele tiden gjennomgå ny forskning og gå gjennom vitenskapen som brukes som grunnlag for ulike retningslinjer og råd. 

Visste du f eks hvilke studier som brukes som grunnlag når Høie og resten av gjengen sier at lightbrus er sunt?

Vel, det vet jeg. 

Og jeg vet også hvilke studier de ikke har gått gjennom.

Viktigheten av å bruke studiene og kunnskapsgrunnlaget direkte istedenfor organisasjoner eller fagpersoner kan ikke undervurderes.  

I dag er vi nesten 15 kolleger som hver dag endrer kvinners liv. 

Jeg har en sønn som fyller 2 år den 13.oktober (dagen etter min egen bursdag), og en kjæreste som godtar og elsker meg for den jeg er. 

En som gjør alt for jobben sin. 
Som er å gi de riktige verktøyene til de kvinnene som så desperat fortjener det, og som ikke har fått den hjelpen de trenger og fortjener, i forhold til egen kropp og helse. 

Velkommen til den usensurerte vitenskapen bak kosthold og helse. 

Det er her magien starter. 

Dette er Mari Mundal krogshus!

Jeg sto en kald høstkveld på brygga i Larvik.
Året var 2012.

Mamma gikk ut av bilen sin og så på meg som hun aldri hadde sett på meg før.
Hun så at jeg var langt nede. 
Lenger nede enn jeg hadde vært før.

Jeg satt meg inn i bilen hennes og så ut på den norske naturen.
På veien jeg hadde kjørt så uendelig mange ganger. 
Frem og tilbake til Danmark. 
I 3 år.

Og nå var det over. 

Jeg hadde lagt bak meg en bachelor i ernæring og en fulltidsjobb som produsent av både kosttilskudd og bøker for vekttap -og helse.
Til tusenvis av kvinner i mange, mange land.

I tillegg forlot jeg livet jeg hadde hatt i Danmark i 3 år.
Huset og to hunder. 

Jeg visste der jeg satt i bilen til mamma at jeg ikke hadde noe som helst. Ingen jobb, ingen penger, ingen sted å bo.

Men jeg visste at kunnskapen min, bokstavelig talt, kunne redde liv.

Så jeg flyttet inn på barnerommet hos mamma og pappa, og startet. 

Jeg jobbet hele dagen og hele kvelden, i veldig mange år. 

Kundene ble flere og flere og flere og flere og i dag, 9 år senere er kundeantallet passert over 55 000.

I dag er vi nesten 15 kolleger som hver dag endrer kvinners liv. 

Jeg har en sønn som fyller 2 år den 13.oktober (dagen etter min egen bursdag), og en kjæreste som godtar og elsker meg for den jeg er. 

En som gjør alt for jobben sin. 
Som er å gi de riktige verktøyene til de kvinnene som så desperat fortjener det, og som ikke har fått den hjelpen de trenger og fortjener, i forhold til egen kropp og helse. 

Velkommen til den usensurerte vitenskapen bak kosthold og helse. 

Det er her magien starter. 

Hvordan hadde livet vært  om du var fornøyd med deg selv?
Om du ikke følte deg mislykket? 
Om du var stolt av magen og kroppen din  og slapp å veie maten eller telle kalorier?

Maten du elsker, uten kaloritelling..

Dette får du, i tillegg til kurset:

01.

Bonusene dine
Med en gang du har fullført kjøpet av kurset, så får du bonusene dine på e-post. Bonusene er "7-dagers mage/tarm restart, 20 favorittsmoothier, våre favoritt oppskrifter fra 2020, immunforsvarsguiden, 7 detox-metoder og 50 oppskrifter på desserter! 

02.

Daglig LIVE treninger!
Mange flinke sertifiserte treningsinstruktører dukker opp - ja, veldig mye å glede seg til!

03.

En egen lukket Facebook-gruppe!
Hva om vi sa at flere hundre damer i samme situasjon som deg var samlet i et lukket nettsamfunn? Tenk så mange det finnes der ute som føler på de tingene du føler på... Hadde det ikke vært fint å kunne delt det med de? For ikke å snakke om solskinnsdagene, når du merker at resultatene kommer og ønsker å dele det med noen, for det er faktisk lov å være skikkelig stolt da...

04.

Ubegrenset oppfølging
Jentene på kundeservice er helt rå, og hjelper deg med det du trenger. Om det kanskje bare er noen oppløftende ord, om det er noe du er litt usikker på om du gjør riktig - de hjelper deg med alt du trenger hjelp til. Ganske unikt! 

Hvordan fungerer kurset og hva skal jeg egentlig gjøre i praksis?
Kurset varer i 4 uker!
Vi fokuserer på én dag av gangen, og om du har en vinkveld med jentene planlagt, så prøv å hold deg til én slik dag i uken. Vi tillater litt utskeielser, men ikke så mye! Og husk; om du faller litt av er det IKKE verdens undergang, vi prøver og feiler og kommer oss i mål - det kalles å være menneskelig.
Kostholdet som alle kan følge
Kostholdet i dette kurset er veldig enkelt. Du skal spise deg mett og ikke spise junk, raske karbohydrater og forgifte kroppen din med alt mulig tull. Vårt fokus ligger på rene, naturlige råvarer som gir kroppen det drivstoffet den faktisk trenger. Kjøtt, fisk, egg, grønnsaker, poteter, linser, bønner, lista er lang...
Og ja, oppskriftene er helt vilt gode!  
LIVE-treninger hver dag
Verdens diggeste måte å trene på! I din egen stue, kjøkken, soverom, gjesterom - hvor enn du er, så kan du følge med på våre fantastiske treningsinstruktører som trener sammen med deg og forteller deg akkurat hvordan du skal gjøre, selv den minste ting. Til og med fantastiske treningsfrue titter innom og har noen LIVE-økter sammen med deg! Det blir helt rått...
Noen av de daglige og ukentlige oppgavene!
Noen av veiene til en virkelig NY versjon av deg, er daglige obligatoriske oppgaver, samt regler som gjelder for alle i 4 uker: ingen sukker, ingen alkohol, daglige kalde dusjer, ingen heis på 4 uker, daglig fysisk aktivitet, gange ute tre ganger i uken, daglige før -og etterbilder (skal ikke deles med andre enn deg selv), daglige dype pust og digital "detox" (slapp av, kun 10 minutter!) og mye mye mer!
 
Du får en "juks" hver uke, dvs èn mulighet til å "jukse". 

Å "jukse" kan være å forsyne seg av kake i en bursdag, å droppe en av ukens utetreninger, eller ta heisen! 
dette skal du bort fra...
Å kaste bort tid og energi på dietter og shaker som ikke fungerer....
Å kaste bort UTALLIGE tusenlapper på slankekurer som ikke fungerer...
Å føle deg mislykket og tro det er noe i veien med viljestyrken din..

SÅnn kan livet ditt være..

De "små" tingene som gjør en så enorm forskjell...
Å like det du ser i speilet, og kle deg deretter. 
Er det så viktig da?
Om det er et overfladisk ønske?
NEI!
For din egen trygghet og selvsikkerhet påvirker alt du gjør; rollen din som søster, kjæreste, kollega, mamma og datter.
At du har det bedre med deg selv påvirker alle rundt deg. 
Jeg gjør det jeg kan for å ha god selvtillit, så
jeg er en GLAD og fornøyd mamma, kjæreste og kollega. 
Å kunne gjøre aktiviteter uten å være tom for energi etter jobb/skole...
Å ikke trenge sofaen!
Først en disclaimer; noen ganger SKAL du ta sofaen en kveld og ligge "hjernedød" å se på Netflix.
Men ikke hver dag. 
Og det handler ikke om å tvinge seg til det, men å faktisk HA energi til annet enn sofaen på kvelden. 
Og det beste er at det er DU som bestemmer hva du vil bruke kveldene til.
Gå deg en tur? Møte en venninne?
Ta en middag med kjæresten?
Matlaging til dagen etter?
Researche et tema du er interessert i? 
Få orden i kleshaugen?
Fått tatt igjen litt jobb på laptopen?

Å slippe å telle kalorier eller å veie maten din!
aldri igjen!
Her teller vi ikke en eneste kalori, og vi veier ikke et eneste gram.
Om vi bare går få tiår tilbake i tid, bare da besteforeldrene dine var små, så eksisterte (så og si) verken overvekt, livsstilsykdommer eller kaloritelling.
Vi vet hvorfor og hvordan, og hvordan du også kommer dit. 
Å komme i mål med egen kropp samtidig som du har det bra er det kundene våre liker best med å være hos oss...
Du kommer til å få sjokk over hvor enkelt det kan være å få resultatene du har prøvd å oppnå i flere år.

"Jeg synes noe av det beste er at kurset er så  enkelt å følge, både mtp trening, kosthold og ikke minst nettsamfunnet som gir meg masse motivasjon og inspirasjon."

Noen av bonusene du får!

7 "DETOX" METODER
Detox? What the....?!
Jo, det finnes metoder som dokumentert fremmer fjerning av uønskede stoffer i kroppen, så om ikke dette er "detox", så vet ikke jeg!
7-dagers mage/tarm RESTART
I den moderne verden vi lever i er det mange faktorer som påvirker tarmen vår negativt og hindrer oss i å ha en optimal tarmflora. Vi har utarbeidet en PDF til deg med våre 7 beste tips til en optimal tarmflora - som enkelt og greit betyr at du skal kunne gå på do uten komplikasjoner.
Immunforsvarsguiden
Vinteren er rett rundt hjørnet, men hvordan skal du vite hvilke vitaminer du skal ta for å prøve å holde deg frisk? Det florerer jo et HAV av råd der ute, så vi samlet rett og slett våre beste tips som faktisk har vitenskapen i bunn. 
20 smoothie favoritter!
Vi elsker smoothie, og vet ikke om en enklere og diggere måte å starte dagen på enn akkurat smoothie. Proppfull av alt du trenger av mikro- og makronæringsstoffer!
50 desserter som er SUNNE!
Ja, du hørte riktig. Du skal selvsagt ikke spise desserter hver dag, men en gang i blant kan du unne deg noe søtt! Her har vi samlet 50 oppskrifter på NAM!
Favorittoppskrifter fra 2020
Du kan si mye om dette året, men oppskriftene vi har utarbeidet så langt er i hvertfall superdigge! Her vil jeg tørre og påstå at det er noen for enhver smak. Alt fra meksikansk til norsk husmannskost.
Akkurat nå får du muligheten til å bli med for kun 299,- (engangsbeløp!)
I TILLEGG til dette mottar du verdier for over 15 000,-!
#PROSJEKT2021 (Verdi 9990,-)
Bonusene dine (Verdi 2990,-);
- 7-dagers mage/tarm restart
- 7 "detox" metoder
- Immunforsvarsguiden
- Våre favoritt oppskrifter fra 2020
-50 oppskrifter på desserter
- 20 smoothie oppskrifter
Ubegrenset oppfølging (Ukjent verdi!)
Lukket Facebook-gruppe (HØY verdi! <3)
Masse LIVE-sendinger (Verdi 6990,-)
Total VERDI = 20 000,-
DIN TOTALE PriS = 299,- (engangsbeløp)
“Jeg startet 8.april 2018. Jeg la om kostholdet, spiste sunt og begynte å gå fjellturer. La meg små mål underveis. (Første mål var ned 10kg, så å komme inn i en kjole i str.L til vinteren osv..) Det ble fort til en livsstil man blir avhengig av på en sunn måte! Jeg lever i dag en sunn livsstil med trening, fjellturer, sunt kosthold og over 40kg letter! Livet smiler og jeg smiler😃
Randi

Akkurat nå  får du verdier for over 15 000,-!

I tillegg til dette får du tilgang til en egen lukket portal hvor jeg deler ALT jeg har funnet ut de siste månedene om hva som egentlig skjer i verden....
Kanskje du allerede føler at det er noe som skurrer........

fornøyd eller pengene tilbake.

Det er ingen annen grunn for å gjøre dette, om ikke du opplever en endring. Dine resultater er hele jobben vår.
Om du følger kurset og ikke får resultater, selv etter oppfølging av oss, så gir vi deg pengene tilbake. Du tar ingen risiko med oss, foruten om risiko for et bedre liv ;)

Neida, spøk til side, vi har enorm respekt for tiden og ressursene dine, og vet at det vi leverere fungerer. Og siden vi alle er ulike og du mot formodning ikke skulle oppnå resultater, får du pengene tilbake med et smil. 
Hva sier kundene våre?

noen av våre 55.000 kunder

“Resultatet er - 9 kg og - 27 cm.”
"Da er d ca 6 uker siden oppstart. Har ikke trent en eneste gang. Men har prøvd å holde meg til riktig mat fra oppskriftene. Men ikke fulgt planene men stort sett spist 4 egg og smoothie til (sein) frokost. Har både drukket alkohol og kosa meg med sjokolade(mer enn 1 gang). Selv om jeg har spist mye dritt en dag så har jeg aldri tenkt at jeg har ødelagt alt. Jeg har bare starter på nytt dagen etter. Endelig ett opplegg som passer til meg." 
KINE
“Ikke noe godtesug eller lavt blodsukker”
"Halvannen uke har gått og jeg føler meg så bra! Har hverken veid eller målt meg, men ser allerede forskjell i ansikt og midje. Mannen min kommenterte det også. Dette føles bra. Selvtilliten er på topp, og er så motivert. Ikke noe gottesug eller lavt blodsukker. Så hurra for endringer som virker. Og som er enkelt å leve med - og som er bra for kroppen (og sjela)"
teresa
“17 år gammel bukse passer igjen!”
"Jeg har mye mindre nedpress, diastasen er lukket og ryggsmertene er borte!
Jeg ble overrasket over hvor fort det gikk på tross av at jeg har hatt plagene i så mange år!"
kathrine
Kvinnene som har fått et nytt liv...
"Dette har
forenklet hverdagen, jeg får trenings-motivasjon av Facebook gruppen og mer energi."
“Nydelig mat, enkelt og det funker!
"Denne livsstilen har gitt meg matgleden og energien tilbake, og en kropp jeg trodde jeg bare kunne drømme om etter to svangerskap."
    Du får hele kurset til kun 299,-! 
#PROSJEKT2021 (Verdi 9990,-)
Bonusene dine (Verdi 2990,-);
- 7-dagers mage/tarm restart
- 7 "detox" metoder
- Immunforsvarsguiden
- Våre favoritt oppskrifter fra 2020
-50 oppskrifter på desserter
- 20 smoothie oppskrifter
Ubegrenset oppfølging (Ukjent verdi!)
Lukket Facebook-gruppe (HØY verdi! <3)
Masse LIVE-sendinger (Verdi 6990,-)
Total Verdi = 20 000,-
DIN TOTALE PRIS = 299,- (engangsbeløp)
"For 3 år siden runda vekta 3-siffra tall. 2 år senere gikk jeg ned 20 kg, og etter 1,5 år aktiv styrketrening har jeg mista heile 32kg og ufattelig mange cm."
ingrid johnsen

Vanlig stilte spørsmål:

Passer det for familien og barna mine?
100% ja!
Siden du nå lærer deg en sunn tilnærming til mat og aldri skal snakke om kalorier eller hvor mange gram av noe du skal spise, OG det er mat som forebygger og avhelper ALLE dagens livsstilssykdommer (kreft, hjerte- og karsykdom, diabetes, overvekt, fordøyelsessykdommer mm), i tillegg til å gi langvarig energi, så er det ingenting som er bedre for barna dine å spise. 
Barna dine har like lange, om ikke lenger og mer slitsomme dager enn vi har med skole, trening, lekser og sosialt. De skal ha den maten som gjør at de presterer på sitt beste med en sunn vekt og fordøyelse, konsentrasjon og riktig energi. 
Kan jeg gå på dette uten å trene eller om jeg har spesielle behov med tanke på trening?
Og kan jeg trene hjemme?
ja, det kan du!
Det er en veldig skadelig myte at vekttap handler om trening.
Det som også er skadelig er innstillingen du kanskje har hatt om at det er "alt eller ingenting". Som gjorde at om du ikke fikk til en treningsøkt en dag, så er "alt ødelagt". 
Dette skal vi lære deg at ikke stemmer. 
Og endelig kan du kjenne på at det er helt greit at du skipper en treningsøkt.
Og ikke minst, om ikke du får trent (om du har spesielle behov om hva du kan trene, så finner vi en løsning sammen, så du får noe bevegelse, som er veldig sunt for kroppen sin). Nå snakker jeg meg bort; JA, du får MASSE resultater ved kun å følge kostholdet og våre andre tips!
Og om det er flere ting du ikke klarer eller kan, så finner vi en løsning sammen.
Trening skal GI helse når det gjøres riktig og om du f.eks. har problemer med ryggen eller knærne, vil treningen vi gir DEG avhjelpe og forbedre dette.
Og ja, du kan trene hjemme :)
Er det lavkarbo?
nei
Men det du kan med glede forberede deg på, er at du nå kommer til å bruke kilder til karbohydrater som gir deg helse og langvarig metthet. Som gjør at du er ferdig med søtsug, trøtthet og behov for mellommåltider.
Og som ikke minst gir deg den vekten og helsen du ønsker deg.
Kildene til karbohydrater som gir deg helse er blant annet bær, frukt, grønnsaker, linser, bønner, poteter (dette er også en grønnsak)!
Passer det i en travel hverdag?
oh yes!
Jeg tror ikke jeg kjenner noen som IKKE har en travel hverdag, så om en endring skal fungere, MÅ den fungere i en, nettopp travel hverdag.
Går jeg ned i vekt?
JA! Og enda bedre; du mister FETT, ikke muskler!
Om din kropp naturlig bør ha en mindre fettmasse enn den har vi dag, så kommer du til å gå ned i fettmasse.
Vi fokuserer ikke på vekt, for vekten din er så mye, mye, mye mer enn fett.
Den er f.eks over 60 % vann og vekt fra dag til dag, og fra uke til uke blir den påvirket av uendelig mange faktorer; når gikk du på do sist, har du spist noe som samler vann, har du nettopp drukket vann, osv. osv.
Men ja, for de aller fleste innebærer endringen sammen med oss å gå ned i vekt. 
Og siden den faglige bakgrunnen for rådene du får er den beste du får tak i i dette landet (ja, vi sa det), så oppnår du ikke bare et varig og sunt vekttap, men også et raskt.  
Hvorfor er dette annerledes, jeg har prøvd utallige ganger å gå ned i vekt!!!
Jeg vet. Å herregud som jeg forstår deg. 
Det er et evig kaos i løsninger og hvordan skal man bli klok på dette her?
Jo, det blir man av det jeg gjør.
Jeg sitter å vurderer dokumentasjonen timesvis, hver eneste uke, og har gjort det i nå 10 år.
Og jeg vrir meg i smerte av det jeg leser i avisene; nesten daglig. 
Et godt eksempel er illustrasjonen du ser her. Vet du hva det viser, som du bør vise til legen din neste gang han eller hun forteller deg at du bør settes på kolesterolsenkende medisiner?
Den røde streken viser deg at du som kvinne, har minst og lavest risiko for hjerte- og karsykdom, jo høyere kolesterolet ditt er (målt opp til 7 mmol/l.) (Kilde)
Imens du daglig leser i avisene om hvor farlig høyt kolesterol er. 
Dette er en myte som er blitt til en sannhet i samfunnet i så høy grad at det ikke lenger settes spørsmålstegn til utsagnet eller blir bedt om dokumentasjonen. Det er farlig.
Hvor lenge og ofte må jeg trene? Og kan jeg trene hjemme?
20-30 minutter et par gangen i uken!
Og du kan trene hjemme, absolutt!
Vi har LIVE-treninger hver eneste dag som du kan bli med på der og da, eller ta ved en senere anledning om det ikke passer akkurat når den er LIVE! 
Hvor lang tid tar det før jeg får resultater?
dette varierer, men;
Dersom du følger opplegget så garanterer vi resultater. Det kommer selvsagt litt ann på utgangspunktet ditt, men som du kan se på kundene våre her inne på denne siden, så har de fått HELT utrolige resultater! Noen får resultater på bare et par uker, andre bruker litt lenger tid. Nå skal du ned til din idealvekt på den mest optimale måten mtp helsen din, og da må kroppen få gjøre det i dens tempo.
Kan jeg bli med om jeg er gravid?
ja, veldig gjerne!
Dersom du er gravid så må du mer enn gjerne bli med på kurset. Send oss en e-post til kontakt@onlinelifechange.com etter påmelding om at du er gravid, slik at du får beskjed om hva som er viktig at du gjør.
Kan jeg bli med dersom jeg ammer?
Oh yes!
Vi er faktisk ganske rå på amming og hva du som ammer skal få i deg for at barnet ditt skal få den beste morsmelka som finnes. Og det er enkelt og greit å følge kostholdet vi anbefaler. Send gjerne en e-post til kontakt@onlinelifechange.com om du kjøper kurset og ammer, så vi kan gi deg en heads-up på hva du bør få i deg.
Hva er den totale prisen og kan jeg betale på en annen måte?
299,- er den totale prisen!
Om du ønsker å betale via Vipps, så Vipps 299,- til Vipps nummer 592227, hvor du etter betaling sender skjermbilde av betalingen til kontakt@onlinelifechange.com .


Hvor lenge varer det?
KUrset varer i 4 uker
Vi ønsker å være litt hemmelighetsfulle med tanke på hvordan kurset er satt opp, men jeg kan si så mye som at du kommer til å få så mye inspirasjon og pågangsmot av oss HVER DAG, at du ikke har lyst å gjøre noe annet enn akkurat dette kurset. 

Noen hint: LIVE-treninger, challenges flere ganger i uken og et helt eget og lukket Facebook-gruppe med deg og de andre kursdeltakerne. Det kommer til å bli rått...
  Et liv uten å være skuffet over deg selv. Stolthet. Resultater eller pengene tilbake.
#PROSJEKT2021 (Verdi 9990,-)
Bonusene dine (Verdi 2990,-);
- 7-dagers mage/tarm restart
- 7 "detox" metoder
- Immunforsvarsguiden
- Våre favoritt oppskrifter fra 2020
-50 oppskrifter på desserter
- 20 smoothie oppskrifter
Ubegrenset oppfølging (Ukjent verdi!)
Lukket Facebook-gruppe (HØY verdi! <3)
Masse LIVE-sendinger (Verdi 6990,-)
Total Verdi = 20 000,-
DIN TOTALE PRIS = 299,- (engangsbeløp)
onlinelifechange AS
Dronning Eufemias Gate 16
0191 Oslo