#SK2019 er et 4-ukers onlinekurs, og et resultat av verdens største kostholdsstudier, med oppdatert forskning fra 2019.
#SK2019
Hvordan få en bedre helse uten å telle kalorier eller gå sulten..
Mitt navn er Mari Krogshus og jeg er eier og daglig leder av OnlineLifeChange AS. De siste 10 årene har jeg hjulpet over 25 000 kvinner med vektnedgang, helse og livsstilsykdommer. Dette ved å se gjennom påvirkede mellomledd som formidler kunnskap og levere den helt oppdaterte vitenskapen i praksis; som gir de faktiske resultatene hos kundene våre. Jeg har en bachelor i ernæring (det er dog IKKE dette som har gjort meg flink i faget), er forfatter, ernæringsildsjel, nybakt mor, personlig trener og evig sannhetssøker. 
Kurset for deg som ønsker vektnedgang uten at det overtar livet ditt..
 •  4-ukers onlinekurs med kosthold og trening
 •  Pengene tilbake garanti
 •  Ingen kaloritelling
 •  Har allerede hjulpet 25 000 kvinner
Forhåndsbestill nå!
Vi starter den 29.april, men du kan starte senere om du vil!
Pris er nå kun 299,- (engangsbeløp).
1
Din informasjon
Ditt navn og e-post
2
Fullfør ordre:
Din betalingsinformasjon:
Shipping
Ved å handle, og legge igjen din e-post adresse her, er du sikret av vårt personvern, samt godtar å motta e-poster fra oss som du når som helst kan avmelde deg. Betalingen din er sikret via Stripe.
Herregud som jeg gleder meg til #SK2019, jeg fikk vanvittige resultater på #SK2018!                                                                                 - Ingrid Johnsen
Bonus til deg som forhåndsbestiller;
oppfølging ut året! (kun 100 plasser)!
 • Vi vet at det er vanskelig å bli ferdig med et kurs, derfor gir vi deg månedlig oppfølging et år etter kurset er ferdig; verdi 4990,-!
 • Du får også 20 SUNNE sjokolade desserter!
 • Helt ny lansering; teknikk oppfølging på trening!
 •  Over 50 NYDELIGE oppskrifter; mexicansk, thai, husmannskost, rundstykker og masse mer!
  Vanlig stilte spørsmål!

  •  Hvordan fungerer det? Etter du har bestilt på denne siden, og betalt et engangsbeløp på 299,-,  mottar du en e-post som bekrefter kjøpet ditt. Lørdag før den 29.april mottar du selve kurset, som er samlet i èn PDF (vi viser deg denne i video lenger nede på siden). Denne kan du bruke på PC/Mac, nettbrett, på mobil, eller du kan, som mange gjør, printe den ut. Du får også tilgang til en egen lukket facebook gruppe for alle deltagere på kurset. 
  •  Hvorfor skal jeg tro på at dette er slutten på dietter, og at dette faktisk fungerer? Vi har nå blitt lært det samme de siste 50 årene, i mens vi veier mer enn noensinne, og er sykere av livsstilssykdommer enn..ja, noensinne. Det du prøvd til nå, er et resultat av dette. Du har prøvd å telle kalorier i mens vitenskapen viser oss at dette IKKE fungerer. Du har prøvd å kutte ned på mettet fett, noe vitenskapen viser oss at IKKE gir oss bedre helse. Du har prøvd å trene deg slank, imens vitenskapen viser oss at kosthold er det viktigste i kampen mot for mange kilo, og ikke trening. Du har prøvd å bruke mindre salt for å være sunn, og endt på med bivirkninger av for lavt inntak av mineraler; søtsug og sult. Det er logisk og riktig at disse tilnærmingene kun har gjort skade. Fordi de gjør skade. Om du vil lese mer om dette, bla lenger ned på siden. 
  •  Når begynner jeg? Akkurat når du selv ønsker, men etter/fra 29.april.
  •  Passer det til barnefamilier? 100 %. Dette er mat som gir menneskekroppen optimal helse, uavhengig av alder. Og helsen til barna våre vil jeg si er enda viktigere enn vår egen, så å lage disse vanene med barna dine, er det beste du kan gjøre for barna dine, både nå, og i fremtiden. Det er mat som barna elsker og tillegg oppskrifter som er EKSTRA barnevennlige, om barna dine er litt kresne. Det er ingen grunn til å lage to ulike middager, EVER.
  •  Hva spiser jeg i løpet av en dag? Du kan velge mellom uendelig mye god mat! Favoritter er havregrøt, smoothiemed bringebær og banan (smaker nydelig og barna elsker den også!), omelett, knekkebrød med deilig pålegg, rundstykker, kjøttboller med tomatsaus, lasagne, torsk med chorizo og masse mer!
  •  Hvor lenge har jeg tilgang til kurset? Alltid. 
  •  Hvordan kan jeg oppnå resultater uten å telle kalorier, det er jo bare fysikk, at man må bruke mer enn man inntar? Så enkelt er det (heldigvis) ikke. Ulike kilder til kalorier påvirker både sult, metthet, fettforbrenning og fettlagring. Dette kan du lese mer om nederst på siden om du ønsker den ordentlige forklaringen. 
  •  Hva skjer om jeg ikke er fornøyd/oppnår resultater? Først hjelper vi deg, for da er det noe vi ikke har gjort eller forklart godt nok. På denne måten sørger vi for at du gjør dette riktig, og ikke minst tilpasset DEG og din kropp. Om du skulle bli den første som dette ikke fungerer for, får du selvfølgelig pengene tilbake. 
  •  Passer det til meg som har ryggplager og/eller prolaps(er)? Ah, endelig er du på rett plass! Jeg har selv to prolapser som jeg holder i sjakk med riktig trening og vi har hjulpet HUNDREVIS i samme situasjon. Prolapsen din gir deg bare enda en større grunn til å trene riktig og vi har eget treningsprogram for deg, så du endelig kan leve uten smerter. 
  •  Jeg har allergier og intoleranser, vil dette fungere for meg? 100 %! De vanligste allergier/intoleranser er mot korn og meieriprodukter og hei, vet du hva? Du skal sette pris på at kroppen din sier fra! Det som er "vanlig mat" i dagens samfunn ANER nemlig ikke kroppen din hva er. Fysiologien din har vært som den er i dag i hundretusenvis av år, og hvor lenge har den blitt utsatt for mye av maten du finner i butikkene i dag? i 50 år! 50 ÅR! Den har ikke SJANGS å henge meg, den aner ikke hva dette er, og heldigvis, reagerer den. Vær glad for det. Det tvinger deg til å innta mat som gir deg helse og naturlig vekttap. Konklusjon; yes, we`ve got you!
  •  Er det lavkarbo? Nei, dette er ikke lavkarbo, du skal nå velge sunne og naturlige kilder til karbohydrater. 
  •  Hva skjer etter de 4 ukene? Etter de 4 ukene kurset varer har du lært deg hvor enkelt det er å lage og spise mat som gir deg resultater, så du står trygt alene når livet treffer deg. Om du trenger litt mer hjelp løser vi selvfølgelig det sammen. 
  •  Hva om jeg faller av midt i? Det er jo sånn livet er! Plutselig er man på besøk, på ferie, du var sliten etter jobb, du bestilte en pizza, osv. Det er DET du skal lære deg nå, at ikke dette er så skadelig som du trodde. 

  •  Jeg har en travel hverdag og ingen tid til å lage mat, vil det fungere for meg? Ja! Jeg personlig, selv om jeg elsker mat, er IKKE glad i å bruke tid på mat, så dette lærer jeg også deg. At det er håp for deg også! Og ikke minst, maten er god selv om det tar liten tid eller må gjøres på farten.
  •  Hvilken type trening er det? Det er trening med resultater i fokus. Du skal altså få MAKS ut av tiden du bruker på trening, så du får løsningen på akkurat DENNE treningen. Det er styrketreningsøkter på 45 minutter som kan gjøres både hjemme og på senter, samt effektive kondisjonsøkter som gjøres ute eller inne, på ca. 30 minutter. Stikkord: gled deg til resultater og endorfiner!
  •  Kan jeg trene hjemme? YES! Hjemmetrening er ofte en god løsning på tidsklemma!
  Dette får du i #SK2019:
  Fettforbrenningstriks #1
  Her får du løsningen og svaret på hvorfor det du har gjort til nå ikke har fungert!
  Vet du at til og med WHO innrømmer at kaloritelling ikke fungerer, men at det nå er for dyrt og omstendig å endre verdens retningslinjer om å "spise mindre enn du bruker"?
  Denne gamle teorien, som er over 100 år gammel, har gjort enormt med skade, hvor vi nå, som nasjon, aldri har vært mer overvektige!
  Vi gir deg maten og verktøyene som øker fettforbrenningen din, også når du sover!
  Nå får du kjenne på egen kropp, hva det gjør med deg å gjøre det vitenskapen viser oss fungerer.
  Treningshemmelighet #1
  Vi beklager å være en festbrems, men det handler dessverre ikke om å finne den treningen som er gøy. Det handler om, om du ønsker resultater av treningen din, å gjøre det som faktisk fungerer. Og da må du vinke farvel til spinningtimer og lange løpeturer (heldigvis!), og være klar for korte, men ja, tøffe treningsøkter.
  For vi vet, at du når ser resultatene av treningen din, så er det motivasjon nok i seg selv.
  Da er da du blir stolt etter endt treningsøkt, det er da du ser resultater og at du faktisk får noe igjen for tiden du bruker på trening.
  Vektmyte #1
  Det er på tide å kaste vekta!
  Bare tenk på det, vekten din består av over 60 % vann og bare du ikke har gått på do, eller har drukket litt ekstra mye vann de siste timene, så kan du veie 2 kg mer enn i går.
  Vekten din er så mye mer enn fett og det er FETTET vi skal ha has på, på dette kurset.
  Så gled deg til å spare selvfølelsen din for å måle deg selv i vekten din, og til å se på midjen bli smalere.  
  Det handler ikke om vekt, det handler om mengde fett på kroppen, energi, helse og selvtillit! 
  Familievennlig, raskt, økonomisk, godt og mettende!
  Det er ingenting som fungerer om du skal telle kalorier, veie maten, gå på "diett", eller spise noe annet enn familien din. Det er heller ingenting som fungerer om du går sulten eller får søtsug.
  Her er mat som passer til hele familien og både barna og resten av familien pleier å ELSKE maten. 
  Selvfølgelig er dette også maten som gir optimal helse for alle, så ikke bare får DU det bedre, men en bedre helse, men det samme skjer med resten av familien din også!
  Tilpasset en travel hverdag med ingredienser fra din vanlige butikk!
  Hvem har tid til å mealpreppe, eller stå på kjøkkenet i timesvis?
  Ikke vi! Vi vet at du har andre ting å gjøre i livet ditt, så derfor vi gir deg normal mat fra din lokale butikk,  med masse løsninger på mat i en fei!
  Vi gir deg også svarene på hva du skal gjøre på jobben din, i besøk, i helgene, ja, alt livet består av! Du får nemlig ingen resultater om ikke endringene fungerer i praksis, i DITT liv.
  Bli med flere tusen andre deltagere på en helt lukket facebook gruppe!
  Tenk å bli backet opp av et helt samfunn som har samme mål som deg? Det er det du får hos oss. Her deler alle deltagerne både gode og dårlige dager og her blir ingenting malt rosa, dette er virkeligheten, med utskjeielser, skuffelser og frustrasjon, men mest av alt; glede over god mat og raske resultater!
  Her får du daglig inspirasjon og motivasjon ved å se andres mat, oppskrifter, treningsøkter,  og ikke minst; resultater!
  Hvordan mat er det?
  Hva er en typisk dag på kurset?
  Maten er rett og slett SYKT god, og enkel å lage! Det er alt i fra supper til burger, lasagne til curry - det er retter inspirert fra alle verdens kriker og kroker. De aller fleste oppskriftene lager du på under en halvtime, og da propper du kroppen din med alle de gode mikro- og makronæringstoffene som kroppen din trenger!
  En typisk dag på kurset er en frisk og god bringebærsmoothie til frokost, hjemmelagte knekkebrød med godt pålegg til lunsj og en saftig burger til middag. Du velger fritt ut i fra mange oppskrifter, og kan legge opp matdagen din akkurat som du ønsker! Hvis ikke så har vi gjort det for deg - i 4 uker!
  Passer det til meg som har allergier?
  100 %! 
  De vanligste allergier/intoleranser er mot korn og meieriprodukter og hei, vet du hva? Du skal sette pris på at kroppen din sier fra! Det som er "vanlig mat" i dagens samfunn ANER nemlig ikke kroppen din hva er. Fysiologien din har vært som den er i dag i hundretusenvis av år, og hvor lenge har den blitt utsatt for mye av maten du finner i butikkene i dag? i 50 år! 50 ÅR! Den har ikke SJANGS å henge med, den aner ikke hva dette er, og heldigvis, reagerer den. Vær glad for det. Det tvinger deg til å innta mat som gir deg helse og naturlig vekttap. Konklusjon; yes, we`ve got you!
  Vi tar hensyn til alle de vanlige allergiene; nøtter, gluten, melk/laktose og egg.
  Kan jeg spise på restaurant, spise godteri i helgene og hva med vin?
  Vi vet godt at livet skjer og at restaurant, godis og vin er en del av livet ditt. Null stress sier vi til det! Én kosedag i uken er absolutt helt lov, og da kan du spise og drikke akkurat det du måtte ønske. Det viktigste er at du tar gode valg de andre dagene i uken. Og om du skal på restaurantbesøk en fredag og skeier ut med litt godis og vin en lørdag, så er det heller ikke verdens undergang. Og vet du hva? Det finnes faktisk mye bra du kan spise på restaurant, og det har vi selvfølgelig hjulpet deg med. Noen stikkord: spørre om dressing/saus ved sidenav og velge det du føler er mest ekte mat. Biff? NAM! 
  Deilig tomatsuppe!
  Nydelig burrito bowl!
  Hamburger for hele familien!
  Hva sier våre 25 000 kunder?
  OnlineLifeChange AS © 2019.
  All Rights Reserved
  Org nr: 913 018 444          E-post: kontakt@onlinelifechange.com
  Dronnning Eufemias gate 16, 0191 Oslo