kontakt@onlinelifechange.com

ER DU: Kvinne og interessert i en kropp du er fornøyd med, og stolt av?

NYHET:  "#SK2021" er et 8-ukers onlinekurs hvor jeg for første gang skal ha livesendinger hver dag!! Akkurat nå får du også vår splitter nye SOLGUIDE hvor vi har samlet all vitenskapelig dokumentasjon på hva sol og solkrem gjør med huden din. Og som om ikke det var nok får du OGSÅ 20 ekstra oppskrifter på sunne OG digge desserter for KUN 199,-! (Engangsbeløp) Ny Felles oppstart: mandag 12.april (eller start allerede i dag om du vil)!

Sikre Deg Det splitter nye 8-ukers onlinekurset "#SK2021" Med de villeste bonusene, masse nye oppskrifter, ukesmenyer, handlelister, treningsvideoer, masse livesendinger og MYE MYE MER!

  Resultater eller pengene tilbake!

#SK2021 er et 8-ukers onlinekurs. Kurset er IKKE en "quick-fix", slankekur eller shakediett for å oppnå raske resultater hvor du legger på deg (mest sannsynlig) mer enn du gikk ned... Det er en LIVSSTILSENDRING med raske OG langvarige resultater.

For kun 199,- (engangsbeløp) får du:

- Ubegrenset oppfølging i 8 uker!

- Hele kurset inne på en brukervennlig online kursside.

- Masse nye oppskrifter som passer for hele familien (vi snakker sushi, lasagne, taco, kjøttboller....).

- Korte og effektive treningsvideoer som du kun trenger å trykke på "play" for å gjennomføre, her har vi noe for alle nivå! Kan gjøres både hjemme og ute.

- En lukket Facebook-gruppe med flere tusen inspirerende og fantastiske kvinner.

- Resultater eller pengene tilbake garanti.

BONUSENE DINE!!

20 NYE oppskrifter på digge og sunne desserter!! Vi snakker sjokolade og boller uten at blodsukkeret ditt skyter til værs. Ja, du leste riktig, det er faktisk mulig å spise desserter som er BRA for deg!

BREAKING!! Visste du at solen påvirker søvn, vekt, energi og immunforsvar? Visste du at tilskudd av vitamin D ikke kan erstatte solen? Vi har samlet alle vitenskapelig dokumentasjon på hva solen og solkrem gjør med helsen din og lanserer endelig SOLGUIDEN som du mottar om 2 uker!!  

PS! Tilbudet utløper 12.april 2021.
Resultater eller pengene tilbake.

  Se hva du får i "#SK2021" under her!

De har løyet til deg!

Kanskje ikke med vilje, men resultatet for deg er det samme...
Jeg skal avklare og avkrefte hvorfor du ikke er kommet i mål med egen kropp og helse, og AVSLØRE den virkelige sannheten om helse og ernæring...
 • Fullkorn er IKKE så sunt som de vil at du skal tro det er... 
 • "Nøkkelhull" er IKKE en betegnelse på at produktet er sunt, slik de markedsfører det til å være...
 • Det hjelper deg ikke å gå ned i vekt i det hele tatt...
 • For å være helt ærlig, så kan det være skadelig for deg og kroppen din...

Den Brutale Sannheten

Du har dessverre blitt fortalt løgner på løgner, de siste 50 årene.

Jeg skal fortelle deg hva du TRENGER å høre, ikke hva du VIL HØRE.

Det kan være vondt for noen. Men saken er, at om du allerede er her på denne siden så betyr det at du er en som er villig til å høre, lære og lese om hva som faktisk stemmer vedrørende helse og ernæring.

Jeg gir deg ALLE hemmelighetene i 8-ukers onlinekurset "#SK2021" som du kan sikre deg en plass på, under her.

Det Var Helt Tilfeldig At Jeg Oppdaget Dette...

Vi har hjulpet over 65 000 kvinner i samme båt som deg. Som fulgte rådene de fikk, men aldri så en endring.
De fikk aldri de resultatene de ønsket seg...

Det startet for snart 12 år da jeg skulle skrive en bacheloroppgave om mettet fett. Jeg gravde i forskningen og kunne ikke tro det... De lyver for oss hver eneste dag. 
Om det er med vilje eller ikke, er helt irrelevant. 
Det ødelegger helsen til flere tusen mennesker hver eneste dag.

Siden den gang har jeg brukt all min tid på å lese meg opp på hva som faktisk er sannheten, og hva som gjør kroppen sterk, frisk og sunn. Det var sjokkerende, det ER sjokkerende hva de får oss til å tro. 

Det er noe som heter vitenskapelig dokumentert, og det er KUN det du får informasjon om som kunde hos oss. Det er min plikt å fortelle deg sannheten. Og de får du servert på gullfat i 8-ukers onlinekurset "#SK2021". Trykk på knappen under for å sikre deg en plass på kurset!

Resultater Som Snakker For Seg Selv

Se Hva Kundene Våre Sier

Vi Har Over 65.000 Kunder Og Vokser Stadig
"Jeg har vært medlem i 2 år nå og har til sammen gått ned 35 kg! Siste tiden har jeg gått opp igjen 5 kg, men i MUSKLER. Dette er helt fantastisk, jeg har ikke ord."
- Ingrid Johnsen.
"Må bare få takke for et supert opplegg!❤️ Har tidligere telt kalorier, og det er slitsomt i lengden. Nå kan vi bare kose oss med deilig sunn mat til vi er mett. I dag har det gått 5 uker, og har mistet 4,5 cm på magen og 4,3 kg ned. Halvveis i mål til idealvekta🙌 Mannen er også med på dette (og har gått ned flere kilo👏). Og vi lager samme middagsmat til hele familien."
- Gunn Berit Van Vuuren.
"Fy søren så glad jeg er for at 2019 ble det året jeg investerte i egen helse!! Evig takknemmelig for kursene og veiledningen underveis fra Mari Mundal Krogshus og resten av teamet hennes, og all støtte og råd i denne gruppen 🤩🙌🙏❤️"
 - Karina Håland.

Advarsel!

Mainstream "helseNorge" kommer til å gi deg helt andre råd enn du finner i dette kurset...

...De har fortalt deg det samme i 40 år, imens vi er blitt både sykere og tyngre...

Hei, min kjære kvinne. Jeg heter Mari Krogshus - og jeg kan stolt kalle meg en sannhetssøker innen helse.

Bare det at du leser nedover på denne siden, betyr at jeg har lykkes.

“Lykkes med hva da?” tenker du kanskje.

Lykkes med at du er åpen for å forstå at det ikke er din feil at du ikke har klart å komme dit du ønsker deg, vedrørende kropp og helse.

Du skal ha, og fortjener en kropp som du er stolt over. Hvor du har masse overskudd og energi, som igjen gir deg selvtilliten som faktisk gjør livet litt bedre.

Du skal ha energi til å leve livet fullt ut, i tillegg til å ha en helse som lar deg gjøre dette LENGE...

Tingen er det, at det tok meg LANG tid, og mye FRUSTRASJON for å forstå dette. Hvordan det kunne gjøres. Men til syvende og sist, så var det 100% verdt det. 
Å ha hjulpet over 65 000 kvinner, er verdt kampen...

Mange trodde (og tror sikkert enda) at jeg er en eller annen gal dame siden jeg fortsetter å si det helt motsatte av det vi har blitt fortalt i flere tiår på sosiale medier, tv og aviser. 

Ja, de samme gamle rådene som aldri har funka..

Så jeg spør DEG. Hva er poenget med å prøve noe som ikke funker igjen og igjen? 

Svaret er: Det ER ikke noe poeng i det. Du må prøve noe nytt, noe bedre...

Noe vitenskapelig dokumentert.

Slutt å oppsøk de samme gamle rådene du alltid hører om som aldri funker!

Hvis det faktisk hadde funket, så hadde du FÅTT RESULTATER ALLEREDE.

Så jeg spør deg, siden du mest sannsynlig har prøvd SÅ MANGE "magiske dietter".

Hvilke langvarige resultater oppnådde du med deres "hjelp"?
 • Ble du kvitt de siste kiloene?
 • Fikk du et bedre energinivå?
 • Fikk du den kroppen du fortjener?
 • Ble du sunnere?
...og fikk du mer selvtillit?

Mest sannsynlig ikke... du ville nok ikke sittet å lest her inne enda om det var tilfellet. Men fortvil ikke...

DET ER NORMALT. Ja, du leste riktig. Informasjonen, de magiske diettene, tilskuddene du fikk kom IKKE til å funke uansett.

Og det som kanskje er best er at det mulig å oppnå resultater uten å telle kalorier, uten å veie maten, uten å gå sulten, uten å droppe godteri eller vin..

Uten å måtte bruke timer på kjøkkenet eller fravelge et "normalt liv". 

Uten å spise noe annet enn barna dine, og uten å gå på diett...

Hør her...

Jeg VET det er en vond karamell å svelge, men...

Jeg forteller deg det du TRENGER å få høre, og ikke det du VIL høre.

De kildene du hittil har brukt til å tilegne deg informasjon om helse, ernæring, kosthold og trening ville aldri at du skulle klare det. Kanskje bare gi deg små og kortvarige resultater. Du lurer kanskje på hvorfor. Slik jeg gjorde. 

Svaret er ganske enkelt: it is all about the cash, og industrien er større enn du ønsker å vite.... 

Alt du trenger å gjøre er å:
 • SLUTTE Å HØRE PÅ LØGNENE DU BLIR FORTALT
 • BRUK SANNHETENE TIL DIN FORDEL & FÅ RESULTATENE DU FORTJENER
Helse, ernæring, kosthold og trening er vitenskap. Matematikk er også vitenskap. 
Du vet at 2 + 2 = 4. Det er en sannhet.

De samme prinsippene finner du i helse, ernæring, kosthold og trening.

Hadde du vist hva sannhetene rundt helse, ernæring, kosthold og trening var, ville du:
 • Visst Hvordan Du Gikk Ned i Vekt & Blitt Glad Av å Se Deg Selv i Speilet - Helt til du nådde målet ditt på bare et par uker eller måneder.
 • Sluttet å Være Sulten Hele Tiden & Hatt Et Bedre Forhold Til Mat - Å være sulten hele tiden gjør at du spiser mer, fordi, fra et vitenskapelig perspektiv, kroppen tror du sulter den (noe du kanskje til og med gjør) og det vil slå tilbake.
 • Sluttet Med Strenge Dietter - Strenge dietter = jojo-effekt. Som aldri vil gi deg langvarige resultater, høyere energinivå og en optimal helse. 
 • Prøvd Noe Nytt Igjen - Fordi det ville ikke stoppet deg, om du visste at det endelig skulle gi deg de resultatene du ønsket deg, eller?
 • Sluttet å Tro At Du Trenger Tid - Vi trenger alle tid, inkludert meg. Jeg ville aldri prøvd noe som ikke funka. Det å putte TID i noe som funker ER verdt tiden din. 
 • Å Feile Enda En Gang, Er Ikke Et Alternativ - Om du prøver noe som har vist seg å funke for UTTALLIGE kvinner før deg, så er det umulig å FEILE. Det er din plikt å prøve. Til syvende og sist så er det den fremtidige helsen din (og familien din sin, om du har det) som står på spill. 
 • Å Være Motivert Til Enhver Tid - Å gå ned i vekt, forbedre helsen sin og å ha mer energi handler IKKE om å være motivert. Det handler om å finne en balanse hvor endringen er behagelig slik at du klarer å gjennomføre det HVER DAG. Noe du kan følge resten av livet. En livsstil. Og det er akkurat det jeg hjelper deg med å få via 8-ukers onlinekurset "#SK2021". 
 • Ikke Tro At Du Ikke Har Råd Til Det - Å følge rådene som blir gitt i kurset krever en ubetydelig investering fra din side. 
 • Sluttet å Si "Mamma Er På Diett" - Som gjør at du føler deg bedre, fordi du får spise med din egen familie.
 • Visst At Det å Ha Barn Ikke Ville Påvirket Resultatene Dine - Det jeg lærer deg i kurset er enkelt å følge selv med barn rundt deg. Du gjør det jo for barna sin del også.
 • Fått Muligheten Til å Forbedre Uren Hud En Gang For Alle - Uren hud er noe du ENKELT kan få slutt på. Om du har den riktige kunnskapen, selvsagt. Det handler om å vite hva man skal gjøre, når man skal gjøre det og hvordan man skal gjøre det. Svaret finner du I "#SK2021"
 • Hatt En God Fordøyelse - Om du har fordøyelsesproblemer, så betyr det at du gjør noe feil. I kurset forteller jeg deg hva som gjør at du har problemer med fordøyelsen og hvordan du fikser det.
 • Å Ha Muligheten Til å Drikke Alkohol Og Spise Smågodt En Gang i Blant - Og likevel få en stopp på "cravings" og søtsug som kun oppstår når kroppen ikke er tilfreds.
Jeg forteller deg alt du trenger å vite som VIRKELIG betyr noe vedrørende helse, ernæring, kosthold og trening i vårt nye 8-ukers onlinekurs "#SK2021".
Oppnå Drømmekroppen.
Få En Optimal Helse.
Skynd deg!
dette tilbudet kommer ikke til å vare evig.
OBS!: Dette tilbudet er kun tilgjengelig til 12.april.
Resultater eller pengene tilbake.

Hvordan Ville Livet Ditt Sett Ut Om Du Visste Sannheten?

Helt himmelsk, i følge meg selv og over 65.000 kunder jeg har hjulpet med å gå ned i vekt, få en optimal helse, få et bedre energinivå og få en bedre selvtillit.

HVA OM JEG FORTALTE DEG AT:

 • Karbohydrater IKKE er fienden din og det aldri har vært det?
 • Å spise store porsjoner kan hjelpe fettforbrenningen din til å forbrenne MER fett gjennom matens innebygde mekanisme?
 • Å telle kalorier betyr INGENTING om du spiser riktig og ekte mat?
 • Du ikke trenger å spise mindre for å gå ned i vekt? (du kan faktisk øke mengdene!)
 • Du ikke trenger å trene for å gå ned i vekt?
Hvordan syns du det høres ut?

Forestill deg hvordan livet ditt ville sett ut om du klarte å gå ned i vekt, oppnå drømmekroppen og få en optimal helse på kort tid
Du Ville Mest Sannsynlig:
 • Følt Deg Mer Attraktiv - Jeg syns alle kvinner skal få føle seg attraktive.
 • Nyte Hver Dag - Hver dag vil føles fantastisk. Det er helt sikkert. 
 • Oppleve At Andre Så Opp Til Deg - Å oppnå drømmekroppen er en bragd som ikke veldig mange vet hvordan gjøres. Det er på tide å overraske dem. 
 • Blitt Mer Selvsikker - Når du er selvsikker så føler du deg slik som det er ment at du skal føle deg. Rolig, tilfreds og livsnyter. 
 • Følt Deg Bra i En Sunn Kropp - Om kroppen din ikke har det bra, så har ikke psyken din det heller. Lær å gi kroppen din akkurat det den trenger. 
Så, hvem er dette kurset for?

For kvinner som:
 • Har prøvd å gå ned i vekt, men aldri har lykkes.
 • Har prøvd utallige dietter som aldri fungerte.
 • Trodde at tilskudd skulle hjelpe de til å gå ned i vekt, få et bedre energinivå og en optimal helse.
 • Har blitt løyet til før av påvirkere som bare promoterte drømmen sin.
 • Er lei av "scam" produkter som lover noe de absolutt ikke gjør.
 • Føler de har prøvd alt, men ingenting har fungert.
 • ...klarte å få resultater, men kun for en kort periode.
De fleste kvinner stopper å prøve rett før de lykkes. 
Sånn som du mest sannsynlig har det nå. 

Glem alt du har hørt før. Gjør deg selv en tjeneste og glem det. 

 • Gå ned i vekt
 • Få en optimal helse
 • Oppnå drømmekroppen du har ønsket deg så lenge
 • Slutte med strenge dietter
 • Imponere andre med fremgangen din
 • Få mer energi
 • Spise ekte og ren mat fra alle næringskildene
 • Få mer selvtillit og bli mer selvsikker i din egen kropp
 • ... en gang for alle
Bare så du vet det: Om du bestiller nå får du ikke bare 8-ukers kurs med masse bra innhold, men du får også våre 20 HELT nye desserter og en splitter ny SOLGUIDE som lærer deg alt om solen og solkrem.

Og jeg legger hele livet mitt og sjelen min i dette kurset slik at du og andre skal oppnå de resultatene dere virkelig fortjener.

Jeg skulle gjerne gitt deg dette kurset gratis, men jeg har ansatte som skal ha lønn og munner å mette, så alt jeg ber om av deg er 199,- som selvsagt er et engangsbeløp.
Oppnå Drømmekroppen.
Få En Optimal Helse.
SKYND DEG!
DETTE TILBUDET KOMMER IKKE TIL Å VARE EVIG.
OBS!: Dette tilbudet er kun tilgjengelig til 12.april.
Resultater eller pengene tilbake.

Dette Sier Kundene

Oppnå Drømmekroppen.
Få En Optimal Helse.
SKYND DEG!
DETTE TILBUDET KOMMER IKKE TIL Å VARE EVIG.
OBS!: Dette tilbudet er kun tilgjengelig til 12.april.
Resultater eller pengene tilbake.
P.S. Det betyr mye at du tok deg tid til å lese dette. Det betyr at du har vært gjennom mye og du fortjener å tilegne deg kunnskap (den ekte, riktige kunnskapen) til å oppnå de resultatene og målene du ønsker deg, en gang for alle.

-Mari Krogshus

2021 All Rights Reserved, OnlineLifeChange AS

Dronning Eufemias gate 16, 0191 Oslo

kontakt@onlinelifechange.com